Activiteitenagenda

Dr. Beer in Antwerpen is je gids in de wereld van bier

Reserveer jouw plek in de culinaire hemel

Blij je hier te zien. Dat wil zeggen dat we je hebben weten overtuigen. Hieronder vind je de data en de locaties waar er een BeerBoutique of BeerBanquet zal plaatsvinden. Met enkele klikken ben je ingeschreven en is je betaling in orde. Het kan natuurlijk altijd dat je een andere locatie in gedachte hebt of wil je een privé event voor je vrienden of bedrijf. Daarvoor kan je onderaan een formulier invullen.

Geniet van een unieke eenmalige culinaire ervaring: De Peking Duck BeerBanquet

Geniet op 26/4 van een uniek Peking Duck BeerBanquet​ bij Cuichine. Een vijfgangen diner volledig in het teken van Cuichine’s signature Pekingeend met aangepaste exclusieve bieren.  Dr. Beer voorziet elke gang van deskundige foodpairing uitleg en een leuk verhaal over het bier en het eten. Je kan mee genieten voor 60€ (vijfgangen diner en aperitief) + 35€ (6 exclusieve gepairde bieren, water, koffie). Reserveer snel. De plaatsen zijn beperkt.

Reserveer een privé BeerBoutique op een locatie naar keuze

Je wil graag op een BeerBoutique voor jezelf, je vrienden of je collega’s organiseren? Perfect!Heb je geen locatie? Geen probleem! Dr. Beer beschikt over enkele locaties. Vul even het onderstaande formulier in voor een degustatie vanaf 15 personen en Dr. Beer neemt zo snel mogelijk contact met je op om alle details te bespreken.